Okta Level 1: Professional Exam Okta Certified Professional Study Guide

Okta Level 1: Professional Exam Okta Certified Professional Study Guide

Okta Certification Professional Certification Exam is the Okta Level 1: Professional exam which possess knowledge about secure identity management and mobility concepts. Based on the knowledge and concepts, we have released new and real Okta Certified Professional study guide with actual questions and answers to help you prepare for actual exam and understand all the Okta Certification Professional exam contents well. ITExamShop is the right place for you to pass Okta Certified Professional certification exam. Come to ITExamShop to choose the valid and new Okta Certification Professional study guide.

Okta Certified Professional Free Questions Are Below For Checking First

Page 1 of 2

1. Multifactor authentication (MFA) needs to be enforced in an environment when end users log in to Okta Is this the policy type that an administrator should implement?

Solution: Multifactor

2. Is this an Okta setting an end user can change?

Solution: Forgotten Password Question

3. Is this the authentication method or flow that is used when an end user launches a SAML application from the Okta end user home dashboard?

Solution: Identity Provider (Idp) initiated

4. Is this a valid reason to choose Okta as an Identity and Access Management (IAM) solution?

Solution: To securely connect users to applications In minutes with out of the box integrations for thousands of cloud onpremise, and mobile apps

5. Is this a Single Sign-On (SSO) protocol that is supported by applications in the Okta integration Network (OIN)?

Solution: SAML

6. An employee who has left a company used an application that does NOT support lifecycle management. Is this a task generated by Okta to remind the administrator to offboard the employee?

Solution: Deprovisioning task

7. An administrator needs to limit multifactor authentication (MFA) factor type enrollment to end users located in a corporate office.

Is this the feature that the administrator should use to set the corporate office perimeter?

Solution: Password policy

8. Is this statement true regarding the lifespan of an unused API token in Okta? Solution: An unused API token expires only on revocation.

9. Is this a Single Sign-On (SSO) protocol that is supported by applications m the Okta integration Network (OIN)?

Solution: OpenID Connect (OIDC)

10. Is this where an administrator could enforce multifactor authentication (MFA)? Solution: Account unlock


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.